|
Obcianske zdruzenie Megane klub ...to, co nas spaja...
|
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Sviro Novacik

Založený: 02 máj 2010 Príspevky: 68 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Po júl 19, 2010 3:05 am Predmet: |
|
|
vecer som sa bol trochu povozit a skusal som sa aj poriadne rozbehnut, popravde som zostal prekvapeny, ako tych 90 papierovych koni, ma dokazalo zatlacit do sedacky, ale spojka dostala riadne cez picu
HLADAM SPONZORA take veci by sa dali s tym autom porobit, ale kedze nemam staly prijem a este ma caka min jeden rok skoly, tak to je bieda  _________________ Megane 1.6e RT "Kundez" |
|
| Návrat hore |
|
 |
t.o.m.m.y.89 Stifler

Založený: 31 august 2009 Príspevky: 1082 Bydlisko: Trenčín, Zvolen, Myjava
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Sviro Novacik

|
Zaslal: Po júl 19, 2010 7:10 pm Predmet: |
|
|
Pravdaze nuz je to moje prve auto a na nicom inom co som soferoval som nemal moznost sa agresivnejsie rozbiehat, okrem Alfy spider 1.8biturbo, ale tu som soferoval max pol hodinu, tych 20e co som do toho natankoval bolo hned fuc  _________________ Megane 1.6e RT "Kundez" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sviro Novacik

|
Zaslal: Pi júl 30, 2010 9:14 pm Predmet: |
|
|
dnes som vymenil predne brzdove platnicky, kotuce este zopar km znesu
zakupene vdaka Motuz-ovi, prvy krat som daval dole kolesa a ol to vcelku boj, isto neboli predtym dotiahnute na 90Nm z laveho kolesa ked som dal dole skrutky, tak koleso zostalo prilepene na kotuci, som donho kopal, buchal gumenym kladivom az nakoniec povolilo a slo pekne dole, ostatne prace prebiehali bez problemov az nato, ze som rozlamal orech na skrutkach strmena, na tych 13tkach, dalej som si ale vsimol, ze mi v okoli vypustnej skrutky olejovej vane trochu presakuje olej, nevie niekto cim sa povoluje ? ani torxy ani imbusakmi som to nevedel dotiahnut
neskor dodam zopar foto, hlavne mojo profi zdvihaku
 _________________ Megane 1.6e RT "Kundez"
Naposledy upravil Sviro dňa So júl 31, 2010 9:30 am, celkom upravené 1 krát. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fuxxo Novacik

Založený: 21 jún 2010 Príspevky: 86 Bydlisko: Bánov pri NZ
|
Zaslal: Pi júl 30, 2010 9:48 pm Predmet: |
|
|
ak si dobre pamatam tak som to riesil kluckou... (klasa z dvery - ten 4-or hran mi tam najlepsie paslo)  _________________ megi 1,4e 55kw rv.97 RT |
|
| Návrat hore |
|
 |
petulko6775 autobusar

Založený: 11 apríl 2010 Príspevky: 376 Bydlisko: Hronské Kľačany,Trenčín
|
Zaslal: So júl 31, 2010 6:45 am Predmet: |
|
|
fuxxo presne tak ta klucka je presne ono _________________ Renault SCÉNIC II,1,9dci,88kw,r.v.2005 |
|
| Návrat hore |
|
 |
PlusMinus Jumping Joy

Založený: 11 január 2008 Príspevky: 8625 Bydlisko: Stupava
|
Zaslal: So júl 31, 2010 12:37 pm Predmet: |
|
|
klucka, ale zober dve, mozno jednu zlomis
je na to ale special kluc
inak ten zdvyhak by som sa bal risknut  _________________
Renault Megane Coupe - 108kW / 147PS
Sprint: 400m: 15:92s
Megane Slalom: 2nd place
plusminus@meganeklub.sk
║ ▌ │ ║ ▌ ║ █ │
P l u s M i n u s |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sviro Novacik

|
Zaslal: Št august 05, 2010 12:49 am Predmet: |
|
|
ten zdvihak je pohode, typci takto menia sezonne prezutie uz zopar rokov
ale k veci dnes som rozbehalt en zamok kapoty, trvalo to vyse 4 hodin, ale zas je to funkcne
zo spodu vobec nebol problem sa dostat k zamku, dole plastovy kryt, ktory by mal drzat na 6 skrutkach, u mna len na 3och potom plast okolo zamku, chvilu mi trvalo kym som na to dosiel ako ho dat dole, ale z boku boli dve zapadky a uz som vedel otvorit kapotu, nastala praca z hora, dole masku, obe strany, plasty nad zamkom a nakoniec samotny zamok, roztrhlo sa mi lanko priamo na konci, pri takej zeleznj slucke na konci, vyriesil som to tym spojovacim vnutrom z cokoladky, kde som na spodnej strane musel vybrusit otvor aby som tade prebytocny kus lanka pretiahol a do druhej strany cokoladky som dal tu zeleznu kokotinu
potom vyse hodiny trvalo dopasovat to tak, aby to nikde nedrhlo, zaroven aj skratenie gumeneho obalu lanka a aj dopasovanie zamku do vhodnej polohy, za pomoc dakujem mojmu tatkovi, ktory to so mnou riesil a nervacil
poslednu foto ako to uz je spojene nemam, bo som skusal aj elektrikarske svorky aj kopu kokotin a najlepsie tam pasla henta vnutorna vlozka z klasickej cokoladky, vybrana z toho plastoveho obalu
a este k tej skrutke na vani, tak trocha oleja presakuje, budem tak raz tyzdenne kontrolovat hladinu, prinajhorsom dolejem a potom ked pride na vymenu, tak zozenem novu skrutku + nove tesnenie (ak tam niake vobec je )
+ sa blizim k minimu chladiacej, mozem to doliat destilovanou vodou ? pred zimou planujem komplet vymenit chladiacu kvapalinu, bo neviem kedy bola menena _________________ Megane 1.6e RT "Kundez" |
|
| Návrat hore |
|
 |
peter-1.6 BOSS - Clen

Založený: 11 január 2008 Príspevky: 1975 Bydlisko: SA
|
Zaslal: Št august 05, 2010 6:17 am Predmet: |
|
|
to tieklo aj mne , najlepsie je pri kazdej vymene oleja dat nove tesnenie pod vypustny srob , je to taky medenny kruzok a origo v renaulte stoji par centov , odvtedy nic netecie a nemusis to nejako extra silno ani dotahovat potom
ktej destilke ak to budes pred mrazmi menit tak kludne dolej , inak v tichto teplach sa snej odparuje trocha _________________ megane 1.6e 90PS cierna perla |
|
| Návrat hore |
|
 |
malmi Clen

Založený: 23 august 2009 Príspevky: 528 Bydlisko: Čadca
|
Zaslal: Št august 05, 2010 4:49 pm Predmet: |
|
|
Ešte k tomu kľúču na povolenie vypustného šroba,ja som si vybrúsil 4 or hran z imbusového kľúča,kľučka sa mi zdá trošku mäkká _________________ www.malovat.wbl.sk
kombi,r.v.2001, 1,9 Dci 5,3-5,5 L |
|
| Návrat hore |
|
 |
fuxxo Novacik

Založený: 21 jún 2010 Príspevky: 86 Bydlisko: Bánov pri NZ
|
Zaslal: Št august 05, 2010 8:24 pm Predmet: |
|
|
akoze mekka je ale na to jedno pouzitie stacila  _________________ megi 1,4e 55kw rv.97 RT |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sviro Novacik

|
Zaslal: Št august 12, 2010 9:29 pm Predmet: |
|
|
jedna fotka zo zeleznej
asi by som dostal pokutu za parkovanie takto v trave, co ?
btw neviem ci niekto skusal, fixku FIX IT PRO, v TV to chodilo, za tazke prachy, potom som nasiel eshop za 10e a nakoniec objednal cez ebay z ciny za cca 1,50 vcelku to splnilo ucel, skrabance tam sice su, ale niesu na prvy pohlad tak viditelne, mozno este pomoze, ked to poriadne vyschne, to trocha prelestit _________________ Megane 1.6e RT "Kundez" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sviro Novacik

|
Zaslal: Št august 26, 2010 6:34 pm Predmet: |
|
|
tak dnes som zase daval volant dole, bo mi zas nepustalo zadne svetla, tak som striekal contexom, nakoniec to ide, ale trochu to hapruje
asi niekde vo vyfuku sa mi spravila diera, lebo mam zvuk jak 8 valec a pri nizkych otackach to neskutocne praska jak niaky rapkac, zajtra pojdem to auto nadvihnut a pozrem, mne osobne to ani nevadi ked to tak vrieska, len matka (moj sponzor) ma trochu iny nazor a ktovie co nato policajti _________________ Megane 1.6e RT "Kundez" |
|
| Návrat hore |
|
 |
PlusMinus Jumping Joy

Založený: 11 január 2008 Príspevky: 8625 Bydlisko: Stupava
|
Zaslal: Št august 26, 2010 7:02 pm Predmet: |
|
|
policajtov radsej nestretni, bo dojdes o papiere.. _________________
Renault Megane Coupe - 108kW / 147PS
Sprint: 400m: 15:92s
Megane Slalom: 2nd place
plusminus@meganeklub.sk
║ ▌ │ ║ ▌ ║ █ │
P l u s M i n u s |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sviro Novacik

|
Zaslal: Št august 26, 2010 8:29 pm Predmet: |
|
|
no zajtra pojdem to auto zdvihnut, bo mam podozrenie, ze niekde jak koncia vyfukove zvody a zacina dalsia cast potrubia sa to rozpojilo, bo pri prejazde cez retarder to bucha, preto to hulaka ako k...t neviem jak to ma megane riesene, ale dufam, ze len skrutky zlyhali _________________ Megane 1.6e RT "Kundez" |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|